Hoe werk ik

U kunt zich inschrijveHH-063n via de website onder het kopje “Afspraak maken”. Op de knipdagen zelf ben ik vanaf circa 8.55 uur aanwezig (afhankelijk van het aantal inschrijvingen/inschrijftijden). U kunt eventueel naar mij toe komen om kennis te maken, een model voor uw kindje af te spreken en/of uit te zoeken in een van mijn modellenboeken, of om samen met uw kindje het haar te laten knippen. Sommige ouders willen graag (de eerste keer) bij het knippen van hun kind aanwezig zijn. Dit is voor mij geen enkel probleem. U kunt dit aangeven bij de aanmelding van uw kindje.

In de 20 minuten die ik met uw kindje bezig ben, zal vooral de nadruk gelegd worden op gezelligheid en met plezier met je haar bezig zijn. Er kan met kinderkapperspulletjes gespeeld worden of wanneer uw kind het toch een beetje spannend vindt, kan een leuk kinder dvd-tje gekeken worden. Na het knippen krijgen de kinderen een leuke attentie.

Knipkaart

De knipkaart is er voor ouders die regelmatig gebruik maken van de service van de Kinderkapster Zeist. Gemak staat hierbij voorop!

Een knipkaart kunt u aanvragen via de e-mail (info@kinderkapsterzeist.nl), onder vermelding van het aantal gewenste knipbeurten, de naam van uw kind en de opvanglocatie. U ontvangt hierop een e-mail met de betalingsgegevens. De knipkaart wordt afgetekend wanneer uw kind geknipt is.